طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی مخصوص

عطاری مطاری
عطاری مطاری
2.9 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - عناصر: 900 گرم سینه مرغ،
عناصر: 900 گرم سینه مرغ، مکعبی خرد شده 2 عدد پیاز 3 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری پودر کاری 1.5 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 4 عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده 1400 گرم ماست رقیق شده ½ قاشق چایخوری گارام ماسالا (اختیاری) گشنیز، خرد شده - برای تزئین 1. در یک تابه بزرگ روغن را گرم کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تا کم تفت دهید تا طلایی شود. گهگاهی هم بزنید 2. وقتی پیاز طلایی شد سیر رنده شده و زنجبیل را اضافه کنید. هم بزنید و 2 دقیقه بپزید. گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شوند. پودر کاری را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزید و هم بزنید. سینه مرغ را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. در ظرف را ببندید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید. آب را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه بپزید. 3. ماست رقیق شده را اضافه کنید، با گارام ماسالا و نمک مزه دار کنید، هم بزنید و بپزید تا کمی غلیظ شود. نوش جان خرید ادویه از فروشگاه عطاری مطاری https://atarimatari.ir/shop/
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/01 منتشر شده است.
2,977 بـار بازدید شده
... بیشتر