ـه چین مرغ
519 بار بازدید -
4 سال پیش
-
برنج: ۶ پیمانه
زرده تخم
برنج: ۶ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۶ عدد
ماست چکیده: ۱۸ ق غ
روغن: ۲/۳ پیمانه برای مایع و ۱/۴ برای ته قالب
گلاب: ۱/۲ پیمانه
زعفران غلیظ: ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل، دارچین: به میزان دلخواه
فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
اسفناج: نیم کیلو
زرشک: ۱/۲ پیمانه
.
بچه ها نسبت به تعداد نفراتتون میتونید پیمونه برنج رو کم یا زیاد کنید فقط حواستون باشه به ازای هر پیمانه برنج ، یدونه زرده تخم مرغ و سه ق غ ماست چکیده بریزید ، اینطوری راحت میتونید مقدار بزنج رو کم و زیاد کنید ، این #تهچین فوق العاده خوشمزه میشه حتما درست کنید و این دستورو برای دوستانتونم بفرستین و ممنون میشم لایککنید و نظرتونم کامنت بزارین
4 سال پیش
در تاریخ 1399/10/29 منتشر شده
است.
519
بـار بازدید شده