ـه چین مرغ

آشپزی سمیرا
آشپزی سمیرا
519 بار بازدید - 4 سال پیش - برنج: ۶ پیمانه زرده تخم
برنج: ۶ پیمانه زرده تخم مرغ : ۶ عدد ماست چکیده: ۱۸ ق غ روغن: ۲/۳ پیمانه برای مایع و ۱/۴ برای ته قالب گلاب: ۱/۲ پیمانه زعفران غلیظ: ۱/۴ پیمانه نمک، فلفل، دارچین: به میزان دلخواه فیله مرغ: ۳۰۰ گرم قارچ: ۵۰۰ گرم اسفناج: نیم کیلو زرشک: ۱/۲ پیمانه . بچه ها نسبت به تعداد نفراتتون میتونید پیمونه برنج رو کم یا زیاد کنید فقط حواستون باشه به ازای هر پیمانه برنج ، یدونه زرده تخم مرغ و سه ق غ ماست چکیده بریزید ، اینطوری راحت میتونید مقدار بزنج رو کم و زیاد کنید ، این #تهچین فوق العاده خوشمزه میشه حتما درست کنید و این دستورو برای دوستانتونم بفرستین و ممنون میشم‌ لایک‌کنید و نظرتونم کامنت بزارین
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/29 منتشر شده است.
519 بـار بازدید شده
... بیشتر