این اسلایس ها بدون فر و همزن هستن. برای شب یلدا یه گزینه عالیه
0 بار بازدید -
3 سال پیش
-
از بین شیرینیها کدومو بیشتر
از بین شیرینیها کدومو بیشتر دوس داری؟ تر یا خشک؟
من خودم بیشتر مواقع شیرینی تررو ترجیح میدم
و این اسلایس یخچالی دقیقا طعم شیرینی تر رو میده ک بسیار راحت درست میشه. پس باید حتی شده یکبار درستش کنی و ببینی من چی میگم️
پیجو فالو کن تا از اموزشهای جذاب و متفاوت #یلدایی جانمونی
@razicook
@razicook
@razicook
@razicook
مواد لازمش؛
شکر دو سوم لیوان
ارد یک سوم لیوان
شیر ۲ لیوان
وانیل نصف ق چ
کره ۱۵ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲ و نیم بسته
ژله مطابق با میوه ای ک استفاده میکنی
میوه دلخواه
خب برای طرز تهیه؛
شکر، ارد،شیر،وانیل و کره رو روی باهم ترکیب کن تا ارد حل بشه. و بعد روی حرارت بزار و مدام هم بزن تا غلظتش شبیه فرنی شه
بعد کف قالب دلخواهت رو پلاستیک فریزر بکش و لایه لایه بیسکوییت و کرم داغ بزار«حواست باشه ک اگر
کرم خیلی غلیظ شه بیسکوییتا خشک میمونن و اگر خیلی رقیق باشه شل میشن و وا میره»
بعد ک ب لایه اخر رسیدی فقط کرم بزار ومیوه مثلا موز بچین رو کرم، و بعد پلاستیک بکش روش و بزار یخچال یک ساعت تا سرد شه بعد تو این فاصله ی ژله درست کن و بزار نیم بند شه وقتی نیم بند شد درش بیار و همش بزن تا مث فیلم شه و بعد بریزرو میوه های روی دسر. ودوباره بزار تو یخچال برای چهار پنج ساعت. و بعد برش بده.
️نکته؛ برای استفاده از میوه ی کیوی باید حتما کیوی هارو توی یک پیمانه اب و یک قاشق غ شکر بمدت سه دقیقه بجوشونید و بعد استفاده کنین چون کیوی اسیدی هست و نمیزاره ژله ببنده و اب میشه و دسرتون روخراب میکنه️
نظرتو راجب ب این دسر بهم بگومن همه نظرات رو میخونم و با جون دل جواب میدم
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/07 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده