این اسلایس ها بدون فر و همزن هستن. برای شب یلدا یه گزینه عالیه

راضی کوک
راضی کوک
0 بار بازدید - 3 سال پیش - از بین شیرینیها کدومو بیشتر
از بین شیرینیها کدومو بیشتر دوس داری؟ تر یا خشک؟ من خودم بیشتر مواقع شیرینی تر‌رو ترجیح میدم و این اسلایس یخچالی دقیقا طعم شیرینی تر رو میده ک بسیار راحت درست میشه. پس باید حتی شده یکبار درستش کنی و ببینی من چی میگم️ پیجو فالو کن تا از اموزشهای جذاب و متفاوت #یلدایی جانمونی @razicook @razicook @razicook @razicook مواد لازمش؛ شکر دو سوم لیوان ارد یک سوم لیوان شیر ۲ لیوان وانیل نصف ق چ کره ۱۵ گرم بیسکوییت پتی بور‌ ۲ و نیم بسته ژله مطابق با میوه ای ک استفاده میکنی میوه دلخواه خب برای طرز تهیه؛ شکر، ارد،شیر،وانیل و کره رو روی باهم ترکیب کن تا ارد حل بشه. و بعد روی حرارت بزار و مدام هم بزن تا غلظتش شبیه فرنی شه بعد کف قالب دلخواهت رو پلاستیک فریزر بکش و لایه لایه بیسکوییت و کرم داغ بزار«حواست باشه ک اگر کرم خیلی غلیظ شه بیسکوییتا خشک میمونن و اگر خیلی رقیق باشه شل میشن و وا میره» بعد ک ب لایه اخر رسیدی فقط کرم بزار و‌میوه مثلا موز بچین رو کرم، و بعد پلاستیک بکش روش و بزار یخچال یک ساعت تا سرد شه بعد تو این فاصله ی ژله درست کن و بزار نیم بند شه وقتی نیم بند شد درش بیار و همش بزن تا مث فیلم شه و بعد بریز‌رو میوه های روی دسر. و‌دوباره بزار تو یخچال برای چهار پنج ساعت. و بعد برش بده. ️نکته؛ برای استفاده از میوه ی کیوی باید حتما کیوی هارو توی یک پیمانه اب و‌ یک قاشق غ شکر بمدت سه دقیقه بجوشونید و بعد استفاده کنین چون کیوی اسیدی هست و نمیزاره ژله ببنده و اب میشه و دسرتون رو‌خراب میکنه️ نظرتو راجب ب این دسر بهم بگومن همه نظرات رو میخونم و با جون دل جواب میدم
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/07 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر