مربا و شربت توت فرنگی

آشپزی با پریسا
آشپزی با پریسا
1.2 هزار بار بازدید - پارسال - مواد مورد نیاز: توت فرنگی
مواد مورد نیاز: توت فرنگی ۴۰۰ گرم شکر ۴۰۰ گرم جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری یا آبلیمو ۱ ق چ دستور: کلاهک های توت فرنگی را جدا کرده و با مخلوط آب و سرکه میشوریم(زیاد نمونه تا مزه توت فرنگی بره). خوب خشک میکنیم و به شکل دلخواه برش میزنیم. ۴۰۰ گرم توت فرنگی،۴۰۰ گرم شکر اگر توت فرنگی ها شیرین تر بودن میزان شکر کم شود(حتما توت فرنگی رو تست کنید). ابتدا مقداری شکر میریزیم و سپس مقداری توت فرنگی و دوباره یک لایه شکر،این کار تا تمام شدن شکر و توت فرنگی ادامه میدهیم به مدت ۲۴ ساعت در یخچال میگذاریم. بعد از ۲۴ ساعت ،بدون نیاز به آب روی حرارت کم( حتما حوصله به خرج بدین) میگذاریم تا آهسته آهسته بپزد و به غلظت دلخواه برسد(بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بعد از به جوش اومدن،زمان پخت). کف های روی مربا را برمیداریم(برای خوش رنگتر شدن). مقداری از شربت را در ظرفی ریخته ۳ دقیقه در فریزر میگذاریم اگر غلظت مناسب بود حرارت خاموش و مقداری آب لیمو یا جوهرلیمو میزنیم در غیر اینصورت توت فرنگی ها را برداشته و میگذاریم کمی غلیظ تر شود بعد آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه میکنیم. باقی مانده از مربا میشه شربت که باز غلظتش به خودتون بستگی داره(من نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ برمیدارم)داخل یخچال بعد از ۲۴ ساعت غلیظ تر میشود. نوش نگاه زیباتون
پارسال در تاریخ 1402/02/21 منتشر شده است.
1,250 بـار بازدید شده
... بیشتر