کارگاه آموزشی انواع استیک های بین المللی،سس های کلاسیک سرو "

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
5 بار بازدید - 8 ماه پیش - . عنوان دوره : کارگاه
. عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . شیوه برش گوشت جهت تهیه انواع استیک ها چون:(شاتوبریان،فیله منیون، تورندو،تی بن استیک و.) سس های کلاسیک مادر و سس های بین الملل سرو انواع استیک ها و مکملات سرو و دورچین ها انتخاب نوع گوشت مخصوص هر استیک و.. ***************** . نکته اجرایی : این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک ها و برش های انواع استیک و سس های کلاسیک بر اساس سبک آشپزی فرانسوی آشنا می شوند. . مدرس دوره :لاله شفیعی و شف شیرازی __________ تاریخ کارگاه : دوشنبه 16 بهمن 1402 1جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/09 منتشر شده است.
5 بـار بازدید شده
... بیشتر