کارگاه آموزشی انواع استیک های بین المللی،سس های کلاسیک سرو "
5 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
.
عنوان دوره :
کارگاه
.
عنوان دوره :
کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
______
***************
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
.
شیوه برش گوشت جهت تهیه انواع استیک ها چون:(شاتوبریان،فیله منیون، تورندو،تی بن استیک و.)
سس های کلاسیک مادر و سس های بین الملل سرو انواع استیک ها و مکملات سرو و دورچین ها
انتخاب نوع گوشت مخصوص هر استیک
و..
*****************
.
نکته اجرایی : این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک ها و برش های انواع استیک و سس های کلاسیک بر اساس سبک آشپزی فرانسوی آشنا می شوند.
.
مدرس دوره :لاله شفیعی و شف شیرازی
__________
تاریخ کارگاه : دوشنبه 16 بهمن 1402
1جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/09 منتشر شده
است.
5
بـار بازدید شده