طرز تهیه ترشی زنجبیل خانگی

طزرقی
طزرقی
1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ژاپنی ها ترشی زنجبیل را
ژاپنی ها ترشی زنجبیل را مخصوص برای سوشی تهیه کردهاند اما آن را با غذاهای دیگر بسته به طبع خودتان می توانید میل کنید. به آن ترشی سوشی یا زنجفیل سوشی نیز می گویند. مواد لازم ترشی زنجبیل زنجفیل تازه:450 گرم سرکه سفید:2 پیمانه شکر دانه ریز:¾ پیمانه نمک:1 قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی زنجبیل ابتدا زنجبیل ها را تمیز بشوید و یک لایه نازک از پوستش را بگیرد و برجستگی های سیاه روی آ« را با چاقوی تیز بردارید تا کاملا سطح آن تمیز و یکدست شود. سپس به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو یا پوست کن ببرید. روی زنجبیل ها نمک بریزید و در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و بگذارید تا یک ساعت در شیشه بماند. بعد از یک ساعت زنجبیل ها را بیرون بیاورید و روی دستمال تمیزی بریزید. سرکه و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید. زنجبیل ها را داخل شیشه آماده شده بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در آن را محکم ببندید و با سلفون روی در آن را بپوشانید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند. بعد از خنک شدن ترشی آن را داخل یخچال قرار دهید. نکته: گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیلهایی که نمکپاش کردهاید نیاز دارید. برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می توانید در یخچال نگه دارید.
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/05 منتشر شده است.
1,019 بـار بازدید شده
... بیشتر