طرز تهیه فیله سوخاری یا چیکن استریپس به روش رستورانی

میجان فود
میجان فود
8.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - فیله سوخاری یا به قول
فیله سوخاری یا به قول رستوران‌ها چیکن استریپس از اون دسته از غذاهاییه که درست کردنش تو خونه خیلی قلق داره دیدین فیله سوخاری های تو رستوران‌ها خیلی سطح پولکی و تردی داره و خود گوشت مرغش هم خیلی خوش طعم و آبداره؟ هرچند که رستوران‌ها این غذا رو با دستگاه‌های خاصی درست می‌کنن که انقدر با کیفیت میشه ولی چون ما این دستگاه‌ها رو نداریم دلیل نمیشه که نتونیم یه فیله سوخاری خیلی خوشمزه تو خونه داشته باشیم من کلی روی این رسپی‌ کار کردم و بارها رسپی‌های مختلف رو امتحان کردم تا تونستم یه فیله سوخاری خیلی خوشمزه و رستورانی داشته باشم راستی عزیزای دلم این آموزش پر از نکته‌ست اگر میخواین این فیله سوخاری خوشمزه رو درست کنین این آموزش رو بارها و با دقت ببینین، از مزه دار کردن فیله گرفته تا نحوه آرد زدن و سرخ کردنش پر از نکات ریزه که اگه رعایت نکنین فیله سوخاری اونجوری که میخواین نمیشه نکته اول: گذاشتن فیله روی توری به شدت مهمه، اصلا برای گرفتن روغنش روی دستمال کاغذی نذارین چون فیله‌ مرغ آبدار بودن خودش رو از دست میده و خیلی خشک میشه و سطح دورش هم تردی خودش رو از دست میده نکته دوم: اون لحظه که فیله ها رو از روغن در میارین سطح دورش سفته و باید تقریباً یک ربع بهش زمان بدید تا از حرارت بیوفته و استراحت کوتاهی داشته باشه و بعد میل کنید مواد لازم برای چهار نفر: یک کیلو فیله مرغ مواد مزه دار کردن مرغ: یک قاشق غذاخوری سر پر پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری سرپر پودر سیر یک قاشق غذاخوری سر پر پودر تخم گشنیز نمک و فلفل به میزانِ لازم دو قاشق سوپ خوری روغن مایع مواد آرد سوخاری: پنج لیوان آرد گندم دو قاشق غذا خوری پودر پاپریکا دو قاشق غذا خوری پودر سیر دو قاشق غذا خوری پودر پیاز نمک به میزان لازم آبِ یخ به میزان لازم
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/21 منتشر شده است.
8,662 بـار بازدید شده
... بیشتر