خورشت کرفس (با روش سه مربی) | خورش کرفس

GlobalFoodFusion
GlobalFoodFusion
3.3 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - Persian Celery Stew With Lamb
Persian Celery Stew With Lamb | Khoresht Karafs | خورشت کرفس (با روش سه مربی) | خورش کرفس Iranian Celery Stew خورشت کرفس با گوشت گوسفند خورش کرفس (آقای توسلی) خورش کرفس (ساناز مینایی) خورش کرفس (خانم نجاتی) Subscribe To Ashpazi890m Channel Here: https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Subscribe To Ashpazi890m Channel on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_890m/channel/ Subscribe To Ashpazi890m Channel on Pinterest: https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/ ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ Persian Celery Stew With Lamb | Khoresht Karafs | Iranian Celery Stew | خورشت کرفس (با روش سه مربی) | خورش کرفس مواد لازم برای ۴ نفر: گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم کرفس ۴۰۰ گرم نعناع ۵۰ گرم جعفری ۱۵۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط روغن و زردچوبه به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی آبلیمو یا آبغوره به مقدار دلخواه دستور پخت: مرحله اول برای تهیه خورش کرفس مجلسی ابتدا در مرحله اول برگ های کرفس را از ساقه های آن جدا کنید ، سپس ساقه های کرفس را پس از شستشو یه صورت قطعات یک تا یک و نیم سانتی متری خرد کنید و کنار بگذارید. مرحله دوم در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. در ادامه کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود. مرحله سوم نکته مهم در مورد قطعات گوشت خورشتی این است که باید به طور متوسط خرد شوند .در این مرحله گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید و پس از شستشو به قابلمه خورش اضافه کنید. مرحله چهارم در این مرحله گوشت را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. توجه داشته باشید که تفت دادن گوشت باعث خوشمزه تر شدن خورش می شود البته نباید بیش از حد گوشت را تفت داد چون سفت و دیرپز می شود. مرحله پنجم در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم در این مرحله به گوشت و پیاز اضافه کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود در پایان خورش کرفس شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد. مرحله ششم در صورتی که رب گوجه فرنگی اضافه کردید آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.در این مرحله ساقه های کرفس را که در مرحله اول خرد کرده بودید به قابلمه اضافه کنید و فقط برای اینکه حالت خود را در زمان پخت خورش حفظ کنند کمی تفت دهید. مرحله هفتم پس از اینکه ساقه های کرفس را تفت دادید دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و ساقه های کرفس با حرارت بسیار ملایم بپزند. مرحله هشتم حدود ۲ ساعت زمان نیاز است تا گوشت و ساقه های کرفس به آرامی بپزند.در حین پختن گوشت و ساقه های کرفس ، برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید تا کمی سرخ شوند. مرحله نهم در یک ساعت پایانی پخت گوشت و ساقه های کرفس ، سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه خورش اضافه کنید. مرحله دهم پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه طعم دهنده هایی مثل آبغوره، آب لیمو ترش و حتی تمرهندی صاف شده اضافه کنید. در مرحله پایانی اجازه دهید خورش به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا روغن بیندازد و به طور کامل جا بیفتد. نوش جان - Bon apetit #خورشت_کرفس #KhoreshtKarafs #CeleryStew
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/05 منتشر شده است.
3,344 بـار بازدید شده
... بیشتر