کماج همدان

رزیتا رسپی
رزیتا رسپی
2 هزار بار بازدید - پارسال - این خوشمزه همدانی خمیرمایه نداره
این خوشمزه همدانی خمیرمایه نداره و استراحت کردن و این قرتی بازیا رو هم نمیخواد کماج بعد از ورود به خاورمیانه و شناخته شدنش توسط عراقی ها از طریق اونا وارد ایران و شهر همدان شد با چی درست کنم؟ برای تقریبا ۲۰ عدد آرد قنادی ۳ پیمانه ماست ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم عسل ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ کامل ۱ عدد برای رومال شیر ۱ قاشق غذاخوری برای رومال کنجد به میزان لازم برای رومال نکته ️ آرد رو به تدریج و تا جایی اضافه کنین که خمیر به دستتون نچسبه ️ کف سینی فر کاغذ روغنی بندازین و فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنین ️ ۱۵ دقیقه که از پخت گذشت کماج ها رو از فر درمیاریم و با خلال تست میکنیم اگه بهش نچسبیده بود ۲ دقیقه گریل رو میزنیم که روش خوشرنگ بشه
پارسال در تاریخ 1402/05/05 منتشر شده است.
2,059 بـار بازدید شده
... بیشتر