کماج همدان
2 هزار بار بازدید -
پارسال
-
این خوشمزه همدانی خمیرمایه نداره
این خوشمزه همدانی خمیرمایه نداره و استراحت کردن و این قرتی بازیا رو هم نمیخواد کماج بعد از ورود به خاورمیانه و شناخته شدنش توسط عراقی ها از طریق اونا وارد ایران و شهر همدان شد
با چی درست کنم؟
برای تقریبا ۲۰ عدد
آرد قنادی ۳ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ کامل ۱ عدد برای رومال
شیر ۱ قاشق غذاخوری برای رومال
کنجد به میزان لازم برای رومال
نکته
️ آرد رو به تدریج و تا جایی اضافه کنین که خمیر به دستتون نچسبه
️ کف سینی فر کاغذ روغنی بندازین و فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنین
️ ۱۵ دقیقه که از پخت گذشت کماج ها رو از فر درمیاریم و با خلال تست میکنیم اگه بهش نچسبیده بود ۲ دقیقه گریل رو میزنیم که روش خوشرنگ بشه
پارسال
در تاریخ 1402/05/05 منتشر شده
است.
2,059
بـار بازدید شده