طرز تهیه کال کباب (مخلفات اصیل گیلانی)

میجان فود
میجان فود
675 بار بازدید - 3 سال پیش - آقا چند وقت پیش یه
آقا چند وقت پیش یه نظر سنجی تو اینستاگرام گذاشتم و ازتون پرسیدم که دوست دارین چی بهتون یاد بدم، دیدم خیلیاتون گفتین کال کباب و منم به عنوان یه دختر شمالی خجالت زده و شرمنده شدم که چرا تو پیجم آموزش کال کباب به این مهمی نیست کال کباب یکی از خوش طعم ترین مخلفات شمالیه که ترکیب طعم بادمجون کبابی، انار، سبزیجات و گردو ازش یه معجون خوشمزه ساخته ولی این مخلفات انقدر خوشمزست که معمولا ملت به جای این که کال کباب رو به عنوان مزه کنار غذاشون بخورن، غذای اصلی رو به عنوان مزه کنار کال کباب میخورن اگر تا حالا کال کباب نخوردین بهتون بگم که این یه ترکیب سمی و اعتیاد آوره و وقتی کال کبابی که درست کردین داره به تهش میرسه با بغض و اشک و آه اون قاشق آخر رو‌ میخورین، خلاصه از ما گفتن حالا تو کامنت ها بهم بگین که کال کباب با چه غذایی خیلی میچسبه؟ مواد لازم برای پنج نفر یک کیلو بادمجان سه حبه سیر صدو پنجاه گرم گردو یک قاشق غذاخوری چوچاق آسیاب شده یک قاشق غذا خوری نعنا آسیاب شده یک قاشق غذاخوری رب انار ملس دو سوم لیوان آب انار یک قاشق چای خوری گلپر نمک به میزان دلخواه
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/26 منتشر شده است.
675 بـار بازدید شده
... بیشتر