آموزش شیرینی عسلیه (خنجر باری)

آشپزی با سهیلا
آشپزی با سهیلا
1 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - کپشن را مطالعه کنید عسلیه
کپشن را مطالعه کنید عسلیه (خنجر باری ) خاطره ای شیرین از کودکی در اهواز و دزفول یکی از شیرینی های نوستالژی و خاطره انگیز بچه های قبل از دهه ۶۰ خنجر باری از دو قسمت خنجر هایی که با شربت بار تهیه و آماده می شد . قالب بوسیله آرد و در سینی شکل خنجر ، قیچی ، حروف و اشکال مختلف روی آرد شکل گرفته و درون آن از شربت بار که با رنگ خوراکی به رنگهای دلخواه تهیه میشد و با سورنگ و یا قاشق درون آن پر شده و در هوای خُنک و یا فریزر با توقف ۲۴ تا۴۸ ساعت آماده می شد.
6 ماه پیش در تاریخ 1403/01/08 منتشر شده است.
1,085 بـار بازدید شده
... بیشتر