طرز تهیه کته با برنج نیمه ایرانی

آشپزی با بابای خونه
آشپزی با بابای خونه
3.4 هزار بار بازدید - 12 ماه پیش - طرز تهیه کته با برنج
طرز تهیه کته با برنج نیمه ایرانی مواد لازم برای چهار نفر ۴ لیوان برنج نیمه ایرانی روغن ۶ قاشق ۲ قاشق نمک به ازای هر لیون برنج یک و نیم لیوان اب و راه دیگر به اندازه یک بند انگشت روی برنج اب باشد برای نم دادن برنج هندی ۲۰ دقیقه برنج ایرانی ۱۰ دقیقه نکات لازم شستن برنج برای دانه دانه شدن برنج اضافه کردن روغن برای اینکه دانه های برنج به هم نچسبند نمک را قبل از جوشیدن اضافه کنید برای حفظ حالت دانه های برنج قابلمه مناسب تهیه شود ابتدا شعله را زیاد بعد جوشیدن شعله را کم کنید برای بهتر دم کشیدن برنج اطراف قابلمه را در وسط قابلمه جمع کنید و روی سطح برنج سوراخ ایحاد کنید دم کشیدن به مد ۲۰ دقیقه
12 ماه پیش در تاریخ 1402/06/10 منتشر شده است.
3,430 بـار بازدید شده
... بیشتر