سالم ترین روغن ها برای پخت و پز کدام اند؟
20 بار بازدید -
6 ماه پیش
-
در ابتدا، خوب است بدانیم
در ابتدا، خوب است بدانیم که به طور کلی، برخی از روغنهای آشپزی به دلیل تحمل حرارت بالاتر، سالمتر هستند. سالم ترین روغن ها شامل روغن زیتون، روغن آووکادو، روغن کنجد و روغن گلرنگ میباشند.
از سوی دیگر، روغنهایی وجود دارند که در برابر حرارت زیاد ممکن است آسیبزا باشند.
این روغنها عبارتند از روغن ماهی، روغن برزک، روغن پالم و روغن گردو.
اکثر مردم به طور منظم از روغنهای پخت و پز استفاده میکنند، زیرا این روغنها را میتوان برای تهیه انواع غذاها، از جمله گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و سسها به کار برد.خوشبختانه، اغلب افراد جامعه به سلامت روغن مصرفی خود هنگام خرید اهمیت میدهند.
با این حال، باید در نظر داشت که آیا این روغنها هنگام پخت و پز و در معرض حرارت، سلامت خود را حفظ میکنند یا خیر؟ این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که روغنهای پخت و پز دارای طیفی از نقاط دود و دما هستند که با رسیدن به آن درجه حرارت، ناپایدار شده و میتوانند مضر باشند.
با ما همراه باشید تا با روغنهای سالم و ناسالم بیشتر آشنا شوید.
آدرس پست مربوطه در وبسایت ما:
https://pubnurse.ir/best-cooking-oils/
آدرس کانال تلگرام ما
@pubnurse
6 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/29 منتشر شده
است.
20
بـار بازدید شده