آشپزی مرغ سوخاری خوشمزه ترین روش| آشپزی و پخت مرغ به روش هندی ها
104 بار بازدید -
پارسال
-
در این ویدئوی جذاب و
در این ویدئوی جذاب و مبتکر، شما آموزش کاملی درباره تهیه مرغ تنوری با ادویههای مخصوص هندی را خواهید دید. این دستورپخت فوقالعاده مرغ با طعم و اسرار آتشین، شما را به دنیای تازهای از طعم و تندی خواهد برد. دستور پخت و نکات ضروری در انتخاب ادویههای مخصوص، همه چیز را به شما آموزش میدهیم.
تازهترین روشها و ترفندهای آشپزی برای بهکارگیری ادویههای را به شما آموزش میدهیم تا مرغ تنوریتان برخوردار از عطر و طعمی منحصر به فرد و بینظیر باشد. با تماشای این ویدئو، شما همراه با ما مهارتهای آشپزی خود را تقویت خواهید کرد و از آمادهسازی این انتخاب عالی برای هر مناسبت لذت خواهید برد.
پس فرصت را از دست ندهید و با ما در این سفر تازه و متفاوت به دنیای مرغ تنوری با ادویههای هندی با ما همراه شوید. توضیحات مربوط به ادویه ها:
ادویه Kasuri Methi که به آن همچنین قصوری میتهی نیز گفته میشود، از برگهای خشک شده گیاه شنبلیله به نام علمی تراگونلا فونوم گراندیس تشکیل شده است. این گیاه بهطور معمول در مناطق آسیایی و شبهقاره هند یافت میشود.
سالا (Garam Masala) نام یکی از معروفترین ادویههای مخصوص هندی است. این ادویه مخلوطی از چندین ادویهی خشک مختلف است که معمولاً در آشپزی هندی و مناطق مجاور مورد استفاده قرار میگیرد. نام "گرم ماسالا" به معنای ادویههای گرم اشاره دارد که به دلیل طعم تند و دلپذیرشان مورد علاقه آشپزان هندی است.
این مخلوط ادویه شامل موادی مانند دانههای دارچین، دانههای دارچین کاسیا، برگهای کاری، تخمکاردموم، دانههای زردچوبه، دانههای پیاز خشک، دانههای میخک، دانههای فلفل سیاه و سایر ادویهها میشود. نسبت ادویهها و نوع مواد مورد استفاده در هر مکان و هر آشپزخانه ممکن است متفاوت باشد.
گرم ماسالا به غذاهای مختلف مثل کاریها، مرغ، گوشت، سبزیجات و حتی نانها اضافه میشود تا طعم و مزهی مخصوصی به آنها ببخشد. این ادویه به عنوان یکی از اصلیترین اجزای آشپزی هندی شناخته میشود و غذاهایی که با آن تهیه میشوند، طعم خاص و شناختهشدهای دارند.
#آشپزی #آشپزیهندی #گرم_ماسالا #ادویه #تهیه_غذا #ترفند_آشپزی #ادویه_هندی #طعم_مخصوص #رسپی #ویدئوآشپزی #غذای_هندی #آشپزی_مرغ
پارسال
در تاریخ 1402/05/10 منتشر شده
است.
104
بـار بازدید شده