طرز تهیه گوجه شور خوشمزه به ساده‌ترین روش

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
0 بار بازدید - 3 هفته پیش - شوری و ترشی از گذشته‌های
شوری و ترشی از گذشته‌های دور مورد استفاده و علاقه مردم بوده است.در گذشته برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و ترشی استفاده می‌کردند. استفاده از نمک و سرکه در ترشیجات باعث ماندگاری سبزیجات می‌شود.ترشی ها و شوریجات را می‌توان در کنار انواع غذاها به عنوان چاشنی و طعم دهنده استفاده کرد. در این ویدیو طرز تهیه گوجه شور به ساده‌ترین روش بیان شده است. مواد لازم گوجه شور: - گوجه فرنگی: ۱ کیلو - سیر: چند حبه - فلفل سبز تند: ۵ عدد - شوید: چند دسته - نعناع: چند برگ - نمک: ۶ قاشق غذاخوری - آب جوشیده سرد شده: یک لیتر مراحل تهیه گوجه شور: آماده‌سازی مواد ۰۰:۰۰ ریختن مواد درون شیشه ۰۰:۲۰ اضافه کردن نمک ۰۰:۵۳ اضافه کردن آب نمک ۰۱:۰۷ نکته مهم در تهیه گوجه شور این است که تمام مواد گوجه شور و همچنین شیشه یا ظرفی که گوجه شور را درون آن تهیه می‌کنید باید کاملاً تمیز و خشک باشند. در صورت تمایل می‌توانید نعناع و شوید را حذف کنید یا هر سبزی معطر دیگری را جایگزین کنید.
3 هفته پیش در تاریخ 1403/06/11 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر