ترز تهیه دلمه کلم - آشپزی

2.5 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - کلم برگ نام یک جوره
کلم برگ نام یک جوره از گونه کلم است. کلم پیچ نوعی سبزیِ برگی است و سرشار از ویتامین آ است. نواب ابراهیمی نوشت : طرز تهیه دلمه کلم برای ۴ الی ۵ نفر: -کلم پیچ: ۱ عدد بزرگ (با ۳-۴ لیوان آب و ۲ قاشق آبلیمو باید بپزه) روغن (برای سرخ کردن): ۴ قاشق غذا‌خوری -پیاز: ۲ عدد -گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم -زرد‌چوبه، پودر‌سیر: ۱ قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -نمک: به اندازه (همیشه تست کنید که بی نمک یا شور نشه) -سبزی معطر تازه: مرزه، ترخون، تره، گشنیز، ریحون، نعنا(نعنا نصف بقیه) از همه سبزی ها به یک اندازه، فقط نعنا نصف بقیه باشه، و وزن کل سبزی: ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم باشه -لپه (یا لوبیا سفید یا باقالی یا هیچ‌کدوم): ۵ قاشق غذاخوری (قبل از اضافه شدن، ۱ ساعت پخته شود) -سبزی معطر خشک: نعنا، ترخون، جعفری و ریحون (من اینارو داشتم، میتونید جای ریحون مرزه بریزید): از هر کدوم یک قاشق غذاخوری پُر. -برنج خام شسته شده: ۳ پیمانه (۶۰۰ گرم) -روغن (یا روغن زیتون- برای آخر کار: ۴ قاشق غذاخوری) برگ های کلم پخته شده رو از قسمت رگ، به آرومی جدا کنید (آموزش در هایلایت دلمه‌کلم)، و دلمه ها رو بپیچید -رب انار (ترش یا ملس یا شیرین- با توجه به علاقه خودتون): حدود ۱ لیوان. میشه از ترکیب سرکه سفید و شیره انگور هم استفاده کرد. رب انار رو لایه لایه اضافه کنید، بشقاب روی دلمه ها برای فرم گرفتن دلمه هست. -کره (یا هر مدل روغن) ۶۰ گرم - ۷ قاشق . ‌زمان پخت: پخت مواد دلمه: ۳۰ دقیقه پخت کلم: ۱ ساعت پخت اولیه دلمه(با بشقاب، رب انار و ۲ لیوان آب): ۴۰ دقیقه پخت دوم: (بعد از اضافه کردن رب انار): ۱ ساعت پخت سوم: (بعد از روغن، کره یا روغن حیوانی): ۱۰ دقیقه حرارت زمان پخت: کم
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/26 منتشر شده است.
2,560 بـار بازدید شده
... بیشتر