ساندویچ شنیسل مرغ با سس مخصوص
496 بار بازدید -
3 سال پیش
-
طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ
طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ با سس مخصوص
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
شیر یگ پیمانه
ماست یک پیمانه
نمک یک ق.غ
سیر 3حبه
فلفل سیاه
فلفل قرمز
پودر پیاز
پاپریکا
مرزه
رزماری
تخم مرغ
آرد
پودر سوخاری
سس مخصوص:
پیاز: ۱ عدد
سیر: 2 حبه
گوجه فرنگی: یک عدد
نمک
فلفل سیاه
سس گوجه فرنگی 4 ق.غ
سینه مرغ را به درازا خرد کنید و به سه قسمت تقسیم کنید، روی آن سلفون کشیده و با وردنه آن را باز کنید تا به ضحامت 0.5 سانتی برسد
شیر، ماست، نمک را با هم مخلوط کنید و به مرغ ها اضافه کنید
ادویه ها را اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و 6-12 ساعت بگذارید تا خوب مواد به خورد مرغ ها برود
سپس مرغ ها را خارج کنید وبا دستمال حوله ای روی آن ها را خشک کنید
در تخم مرغ ها 2 ق.غ شیر اضافه کنید و هم بزنید
مرغ ها را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بچرخانید
در تابه روغن بریزید و شنیسل ها را سرخ کنید
سیر رو پیاز را سرخ کنید، سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. نمک فلفل سیاه و سس گوجه رو اضافه کنید. آب بریزید و اجازه بدید رو حرارت کم ۲۰ دقیقه بپزد تا آب آن کاملا گرفته شود
سس را روی دو طرف نان بزنید، شنیسل را روی نان قرار داده روی آن پنیر بگذارید و نان را روی آن قرار دهید
نان را روی تابه بگذارید با یک تابه دیگر روی آن فشار بیاورید سپس برگردانید و مجددا فشار دهید تا کاملا فشرده و ترد شود، سپس سرو کنید.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/02/21 منتشر شده
است.
496
بـار بازدید شده