فرنی با شیره انگور

فرآوری انگور رزان تاکستان
فرآوری انگور رزان تاکستان
1.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام رفقا امروز قراره یه
سلام رفقا امروز قراره یه دسر سالم و فاقد شکر باهم ببینیم. اگه مثل من وقتی شیرینی میخوری و عذاب وجدان میگیری، باید بگم که استفاده از قند طبیعی جوابه. مثل همین فرنی سالم و خوشمزه. ______________ ۱ لیوان شیر ۱ لیوان آب ۲ ق‌غ آرد برنج ۱ ق‌غ نشاسته نصف ق‌چ وانیل شیره انگور به میزان دلخواه ______________ - اول باید شیر سرد و آرد برنج رو ترکیب و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. 00:07 - بهتره که آب سرد و نشاسته هم از اول، جداگونه ترکیب کنید تا آماده باشه. 00:17 - ترکیب شیر و آرد رو بذار روی حرارت ملایم و مدام هم بزن تا گوله گوله نشه و آرد بپزه و به غلظت برسه. ( اگه حرارت زیاد باشه، فقط ترکیب غلیظ میشه و اصلا نمیپزه و کاملا بوی خامی میده). 00:21 ترکیب آب و نشاسته هم اضافه و مدام هم بزن تا غلیظ بشه و شروع کنه به قل زدن. - دیگه وقت اضافه کردن وانیل هست. 00:26 فرنی رو به مدت ۵ دقیقه روی حرارت خیلی کم بذار تا جا بیوفته. میتونی تو ظرف مورد نظر بکشیش و بذاری تو یخچال تا سرد بشه. بعد این که سرد شد، با شیره انگور سرو کن و با خیال راحت نوش جان کن. چون خالی از هرنوع قند مصنوعیه. * برای خرید شیره انگور ارگانیک میتونید به سایت رزان مراجعه کنید: https://razaantaak.ir/
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/23 منتشر شده است.
1,258 بـار بازدید شده
... بیشتر