فرنی با شیره انگور
1.2 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
سلام رفقا
امروز قراره یه
سلام رفقا
امروز قراره یه دسر سالم و فاقد شکر باهم ببینیم. اگه مثل من وقتی شیرینی میخوری و عذاب وجدان میگیری، باید بگم که استفاده از قند طبیعی جوابه. مثل همین فرنی سالم و خوشمزه.
______________
۱ لیوان شیر
۱ لیوان آب
۲ قغ آرد برنج
۱ قغ نشاسته
نصف قچ وانیل
شیره انگور به میزان دلخواه
______________
- اول باید شیر سرد و آرد برنج رو ترکیب و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. 00:07
- بهتره که آب سرد و نشاسته هم از اول، جداگونه ترکیب کنید تا آماده باشه. 00:17
- ترکیب شیر و آرد رو بذار روی حرارت ملایم و مدام هم بزن تا گوله گوله نشه و آرد بپزه و به غلظت برسه. ( اگه حرارت زیاد باشه، فقط ترکیب غلیظ میشه و اصلا نمیپزه و کاملا بوی خامی میده). 00:21
ترکیب آب و نشاسته هم اضافه و مدام هم بزن تا غلیظ بشه و شروع کنه به قل زدن.
- دیگه وقت اضافه کردن وانیل هست. 00:26
فرنی رو به مدت ۵ دقیقه روی حرارت خیلی کم بذار تا جا بیوفته.
میتونی تو ظرف مورد نظر بکشیش و بذاری تو یخچال تا سرد بشه.
بعد این که سرد شد، با شیره انگور سرو کن و با خیال راحت نوش جان کن.
چون خالی از هرنوع قند مصنوعیه.
* برای خرید شیره انگور ارگانیک میتونید به سایت رزان مراجعه کنید:
https://razaantaak.ir/
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/23 منتشر شده
است.
1,258
بـار بازدید شده