آموزش فلافل آبادانی ترد و پوک و عالی

rose.cake.67
rose.cake.67
12 هزار بار بازدید - پارسال - اگه هنوز به مواد فلافل
اگه هنوز به مواد فلافل تخم مرغ میزنی و یا فلافل هات توی روغن وا میره این ویدیو رو تا آخر ببین و نکات کپشن رو بخوان مواد لازم: ۲ پیمانه پر نخود خیس خورده ۲ عدد سیب زمینی خام متوسط ۱ عدد پیاز ۴ حبه سیر ۲ ق غ پر آرد نخودچی کمی بکینگ پودر ادویه ها: نمک به اندازه کافی ۱ ق چ فلفل قرمز و سیاه ( میتونید بیشتر بریزید) ۱ ق غ تخم گشنیز که آسیاب باید بشه ۱ ق چ زیره سبز یا سیاه آسیاب شده زردچوبه و ادویه کاری و پودر انبه به اندازه کافی نخود ها رو از شب خیس کرده و حتما چند بار آبشون رو عوض کنید مواد رو توی دستگاه غذاساز خوب میکس کنید تا له بشه اگه غذاساز ندارید با سری ریز چرخ گوشت انجام بدین میتونید مواد رو همون موقع که آماده شد سرخ کنید با توی یخچال بذارید تا موقعی که خواستید سرخ کنید قبل از اینکه سرخ کنید کمی بکینگ پودر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حتما فلافل باید توی ماهیتابه گود کوچیکی با روغن شناور سرخ بشه روغن رو حتما روی حرارت ملایم قرار بدین تا خوب داغ بشه و با حرارت ملایم توی روغن داغ سرخ کنید فلافل ها رو موقع قالب زدن خوب فشرده کنید و به آرومی توی روغن بذارید اگه حرارت زیاد باشه مغزشون خام میمونه اگه کم باشه ممکنه وا بره پس حتما روغن باید داغ و حرارت ملایم باشه اگه سوالی داشتید میتونید همینجا کامنت کنید #فلافل_خونگی #فلافل #فلافل_آبادان #فلافل_خوزستانی #فلافل_لبنانی #فلافل_بازاری #ساندویچ #ساندویچ_خونگی #ساندویچ_خوشمزه #فست_فود
پارسال در تاریخ 1402/04/31 منتشر شده است.
12,058 بـار بازدید شده
... بیشتر