لبنیات بخوریم یا نه ؟
150 بار بازدید -
3 سال پیش
-
اهمیت مزاج شناسی و مصلحات
اهمیت مزاج شناسی و مصلحات در مصرف خوراک های روزانه خود را نشان میدهد به طوری وقتی ماست میخوریم و سردرد میگیریم یا زمانی که گوشت میخوریم و پا درد میگیریم و هر زمان دیگری که بیماری در ما بروز میکند تمام این موارد بستگی به مزاج ومصلحات دارد.
سرمنشا بیشتر بیماریها خوراکهای روزانه اند و اگر بدانیم این خوراکها را چه زمانی و به همراه کدام خوراکی دیگری (به طورمصلح) مصرف کنیم، جلوی بسیاری از بیماری ها را میگیریم.
مصلحات یا صلح دهنده ها یا تصحیح کننده ها صرفا خوراک هایی با مزاج عکس نیستند، هر خوراکی یک یا چند مصلح خوراکی دیگر دارد که به عملکرد صحیح آن خوراک در بدن کمک شایانی میکند و باعث بهبود عوارض احتمالی میشود.
به طور مثال ماست دارای مزاج سرد و تر است و یبوست ایجاد میکند، مصلح ماست، تخم زنیان و پودر سداب است. زنیان، گرم و خشک است و مزاج سرد ماست را معتدل رو به گرم میکند. سداب سرد و خشک است و باعث جلوگیری از یبوست ناشی از ماست میشود.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/15 منتشر شده
است.
150
بـار بازدید شده