آبگوشت دیزی سنتی خوشمزه ایرانی(Ab Gosht)

ZegenFood
ZegenFood
234 بار بازدید - 2 سال پیش - ویدیو خلاصه آب گوشت ویدیو
ویدیو خلاصه آب گوشت ویدیو کامل آب گوشت رو درپایین ویدیو ها می تونید ببینید. سلام به دوستان و همراهان زِگِن فود امروز قراره یه ویدیو جذاب و دوست داشتنی دیگه ای رو با هم به اشتراک بزاریم. در ادامه با ما همراه باشید. آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از غذاهای معروف و سنتی ایرانیان است. این غذای خوشمزه یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، البته روش تهیه آبگوشت سنتی تقریبا در تمام شهرهای کشور یکسان است، برای مشاهده کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت در ادامه با زِگِن همراه باشید. مواد لازم گوشت گوسفندی 500 گرم لوبیا سفید نصف لیوان نخود نصف لیوان گوجه فرنگی 2 عدد سیب زمینی 2 عدد متوسط پیاز 2 عدد متوسط رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه به اندازه کافی طرز تهیه پخت آبگوشت برای تهیه آبگوشت سنتی بهتر است از شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب به صورت جداگانه بخیسانید و در صورت امکان چندین مرتبه آب موجود در کاسه ها را تعویض کنید تا نفخ حبوبات به طور کامل گرفته شود و پخت راحت تری داشته باشند. برای شروع آشپزی مقدار کمی روغن یک قابلمه بریزید و گوشت آبگوشتی را اضافه کنید. گوشت را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نخود و لوبیا را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید و انها را نیز در حد یک دقیقه تفت دهید. در این مرحله پوست گوجه فرنگی و یکی از پیازها را می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. یکی از نکات مهم در مورد خوشمزه تر شدن آبگوشت اضافه کردن آب جوش می باشد. حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. پس از اینکه آب جوش را اضافه کردید، اجازه دهید مواد آبگوشت شما به مدت ۲ الی ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا آبگوشت به خوبی جا بیفتد. پس از گذشت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه سیب زمینی ها را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن سیب زمینی ها چربی موجود در قابلمه را خارج می کنیم و به همراه پیاز باقیمانده به خوبی می کوبیم تا کاملا له شوند، سپس مجددا به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، رب گوجه فرنگی را در یک تابه کوچک به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود سپس به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می شود آبگوشت خوشرنگ تری داشته باشیم. پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی اجازه می دهیم آبگوشت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد، سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. آبگوشت را می توانید به دو روش سرو کنید. روش اول و مرسوم این است که آب آب گوشت را جداگانه سرو کنید و باقی مواد را با گوشت کوب به خوبی بکوبید و گوشت کوبیده را به صورت جداگانه سرو کنید. روش دوم هم این است که در کاسه هر نفر مقداری از حبوبات و گوشت را اضافه کنید. امیدوارم که از دیدن این ویدیو زیبا لذت برده باشید. راستی کانال یوتوب و اینستاگرام ما رو هم دنبال کنید. .. . . کانال یوتوب : https://youtube.com/channel/UCS7FTwyHSXeNiEpZ5bZ2W5A . . . . کانال اینستاگرام: https://instagram.com/zegenfood?igshid=YmMyMTA2M2Y=
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/03 منتشر شده است.
234 بـار بازدید شده
... بیشتر