آشپزی بلوچی هواری گوشت
4.6 هزار بار بازدید -
5 سال پیش
-
آموزش از پیج ashpazi_baloochi
راه
آموزش از پیج ashpazi_baloochi
راه ارتباطی برای خرید ادویه
09037690556
کنسرو نخود خورشتی
گوجه :یک عدد درشت
ماست پر چرب :۴ قاشق سوپخوری
نعناع سبز کوبیده شده :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان دلخواه
آب تمر هندی:۲ قاشق سوپخوری
روغن :به میزان لازم
پیازخرد شده :یک عدد
چاٹ مصالحه:به میزان دلخواه
۱.پیاز را در روغن سرخ کنید.
۲.گوجه را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
۳.نمک ،آب تمر هندی و نخود را اضافه کنید و هم بزنید.
۴.ماست را با نعناع کوبیده شده قاطی کنید .
۵.چولا را در ظرف مورد نظر ریخته و ماست را روی آن بریزید .
5 سال پیش
در تاریخ 1399/01/20 منتشر شده
است.
4,638
بـار بازدید شده