طرز تهیه معجون خانگی
88.9 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
برای اطلاعات بیشتر : http://persiancart.ir
برای اطلاعات بیشتر : http://persiancart.ir
1. ۳ تا موزِ بدونِ پوست رو ۳ ساعت بگذار تویِ فریزر تا یخ بزنه و بعد که از فریزر دَر آوردی با گوشکوب بِکوبشون تا حسابی لِه بشن.
(از غذاساز، مخلوط کن یا هر وسیله ی دیگه ای که بتونه همچین بافتی رو برای معجونت بسازه.)
.
2. ۲ قاشقِ غذاخوری از هرکدومِ پسته، فندُق، بادوم، گردو (همه خام) و کُنجد بو داده باشه، بریزِشون تو یه ظرف و بِکوبشون تا خُرد بشن بعد به موز اضافه کن، مغزها رو با دست بکوبی بهتره چون با دستگاه پودر میشن و اونجوری حسّ لذت بخشِ اومدنشون زیر دندون رو ند
4 سال پیش
در تاریخ 1399/02/11 منتشر شده
است.
88,975
بـار بازدید شده