ماکارونی بدون گلوتن
360 بار بازدید -
پارسال
-
برخی افراد دچار مشکل هضم
برخی افراد دچار مشکل هضم و حساسیت غذایی توسط پروتئینی به نام گلوتن هستند که این حساسیت را سلیاک می نامند.
ترکیبات ماکارونی بدون گلوتن : آرد ذرت، کینوا، نشاسته سیب زمینی، آرد کینوا و از اصلی ترین ترکیبات ماکارونی های بدون گلوتن هستند. ماکارونی های بدون گلوتن، بهترین گزینه مناسب برای افراد سلیاکی و حساس به گلوتن است.
برخی افراد حساس به گلوتن، به علت حساسیت و عدم جذب دستگاه گوارش برخی اقلام خوراکی حاوی گلوتن، باید از محصولات جایگزین استفاده کنند. ماکارونی های بدون گلوتن، با توجه به ترکیبات متفاوت و مجاز رژیم سلیاک، گزینه ای ایده آل برای افراد حساس به گلوتن هستند که به راحتی در بدن جذب و هضم می شوند.
برای مشاهده و خرید انواع ماکارونی بدون گلوتن به سایت هایپرارگانو مراجعه کنید.
hyperorgano.com
پارسال
در تاریخ 1402/03/20 منتشر شده
است.
360
بـار بازدید شده