آموزش آشپزی - طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی
1.5 هزار بار بازدید -
7 سال پیش
-
طرز تهیه: پیاز را از
طرز تهیه: پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید.
زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و
7 سال پیش
در تاریخ 1396/06/22 منتشر شده
است.
1,554
بـار بازدید شده