پیتزا مارگریتا بدون نیاز به فر/ طرز تهیه خمیر پیتزا | پیتزای ایتالیایی
0 بار بازدید -
9 ماه پیش
-
مواد لازم (1 پیتزا)
-150
مواد لازم (1 پیتزا)
-150 گرم آرد نان
- مخمر خشک 2 گرم
-110 میلی لیتر آب گرم
-3 گرم نمک (1 قاشق چایخوری)
-3 گرم شکر (1 قاشق چایخوری)
-4 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (قاشق برنج)
-150 گرم پنیر موزارلا
-ریحان تازه
ساختن
مخمر را در آب ولرم حل کرده و 10 دقیقه استراحت دهید.
نمک و شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید
آب مخمر را اضافه کرده و ورز دهید
10 دقیقه ورز دهید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید
سس گوجه فرنگی، ریز خرد کنید
پنیر موزارلای خام را آبگیری و برش دهید
بعد از 1 ساعت خمیر را خارج کرده و آن را به صورت گسترده پهن کنید
روی تابه را روغن بریزید و آن را پاک کنید
وقتی قهوه ای شد آن را برگردانید و گاز را خاموش کنید.
سس گوجه فرنگی و پنیر را بریزید و پنیر را روی حرارت کم آب کنید.
وقتی پنیر آب شد ریحان را اضافه کنید و تمام کنید
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/10/09 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده