کباب ساطوری بناب ، سلطان کباب ایران- خاطرات مارک وینز

تبریز امروز
تبریز امروز
5.8 هزار بار بازدید - 5 سال پیش - تبریز امروز: گوشت ها روی
تبریز امروز: گوشت ها روی سیخ تازه و داغ کباب می شدند و در آب های چرب خودشان را قرار گرفته و با گوجه فرنگی و فلفل سرو می شوند. این ترکیب آسمانی بود ، برخی از بهترین و خالص ترین کباب هایی که من در هر نقطه از جهان چشیده ام. تازگی از یک طرف ، و دوباره ، بافت خرد شده دستی گوشت همه تفاوت را ایجاد می کند. بناب ، ایران ، واقعاً پادشاه کباب دگوشتر ایران است! این را مارک وینز بعد از خوردن کباب در بناب نوشته است ...
5 سال پیش در تاریخ 1399/01/26 منتشر شده است.
5,897 بـار بازدید شده
... بیشتر