عنوان دوره : شناخت انواع خدمات غذایی و روش های برگزاری مراسم های تشریفات
8 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
.
مجموعه کارگاه های تخصصی
.
مجموعه کارگاه های تخصصی "مدیریت تخصصی رستوران و مسترشف"
Restaurant Management (Hospitality Skills)
______
***************
پاره ای از سرفصل های آموزشی کل دوره:
شناخت انواع خدمات غذایی
ویژگی های ارائه خدمات در کیترینگ های مختلف
شناخت انواع تشریفات و ارائه خدمات
و.....
*****************
نکته اجرایی : در مجموعه کارگاه های مدیریت رستوران و سرآشپزی علاقه مندان به دانش مدیریت یا سرمایه گذاری با شناخت دانش و اصول پایه ای این حرفه قادر به مدیریت و احاطه دانشی و تجربی بیشتر بر امور رستوران یا کافه رستوران خواهند داشت.
مدرس دوره:
لاله شفیعی
__________
تاریخ کارگاه : چهارشنبه 25بهمن 1402
ساعت کارگاه: 15 الی17
شیوه اجرایی کلاس: حضوری ،مجازی
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/22 منتشر شده
است.
8
بـار بازدید شده