عنوان دوره : شناخت انواع خدمات غذایی و روش های برگزاری مراسم های تشریفات

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
8 بار بازدید - 8 ماه پیش - . مجموعه کارگاه های تخصصی
. مجموعه کارگاه های تخصصی "مدیریت تخصصی رستوران و مسترشف" Restaurant Management (Hospitality Skills) ______ *************** پاره ای از سرفصل های آموزشی کل دوره: شناخت انواع خدمات غذایی ویژگی های ارائه خدمات در کیترینگ های مختلف شناخت انواع تشریفات و ارائه خدمات و..... ***************** نکته اجرایی : در مجموعه کارگاه های مدیریت رستوران و سرآشپزی علاقه مندان به دانش مدیریت یا سرمایه گذاری با شناخت دانش و اصول پایه ای این حرفه قادر به مدیریت و احاطه دانشی و تجربی بیشتر بر امور رستوران یا کافه رستوران خواهند داشت. مدرس دوره: لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : چهارشنبه 25بهمن 1402 ساعت کارگاه: 15 الی17 شیوه اجرایی کلاس: حضوری ،مجازی >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/22 منتشر شده است.
8 بـار بازدید شده
... بیشتر