طرز تهیه شله زرد نذری با تمام نکات بدون آب انداختن
0 بار بازدید -
4 هفته پیش
-
شله زرد از دسرهای سنتی
شله زرد از دسرهای سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد.شله زرد را معمولا برای ماه رمضان و به عنوان نذری در ایام محرم و صفر می پزیم.
برای اینکه شله زرد آب نیندازد حتما در آخر به مدت بیست دقیقه دمکنی روی در قابلمه بگذارید تا شله زرد آب نیندازد.
مواد لازم برای 4 نفر
برنج نیم دانه 1 پیمانه
آب 8 پیمانه
شکر 1ونیم پیمانه
گلاب 1/2پیمانه
هل 3 عدد
زعفران به مقدار لازم
خلال بادام 1 ق غ
این میزان مواد برای 4 تا 5 نفر کافیه اگر برای تعداد بیشتری تهیه میکنید مواد را به نسبت اضافه کنید.
کف های روی برنج رو بردارید .
در حین پخت مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
#شله زرد#نذری#شله زرد نذری#آموزش شله زرد#روش پخت شله زرد#طرز تهیه شله زرد#شله زرد نذری#شله زرد#طرز تهیه شله زرد مجلسی#شله زرد نذری ویژه محرم
#آموزش پخت شله زرد#شله زرد#طرز تهیه شله زرد#درست کردن شله زرد خانگی
4 هفته پیش
در تاریخ 1403/06/01 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده