طرز تهیه شله زرد نذری با تمام نکات بدون آب انداختن

لقمه کده
لقمه کده
0 بار بازدید - 4 هفته پیش - شله زرد از دسرهای سنتی
شله زرد از دسرهای سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد.شله زرد را معمولا برای ماه رمضان و به عنوان نذری در ایام محرم و صفر می پزیم. برای اینکه شله زرد آب نیندازد حتما در آخر به مدت بیست دقیقه دمکنی روی در قابلمه بگذارید تا شله زرد آب نیندازد. مواد لازم برای 4 نفر برنج نیم دانه 1 پیمانه آب 8 پیمانه شکر 1ونیم پیمانه گلاب 1/2پیمانه هل 3 عدد زعفران به مقدار لازم خلال بادام 1 ق غ این میزان مواد برای 4 تا 5 نفر کافیه اگر برای تعداد بیشتری تهیه میکنید مواد را به نسبت اضافه کنید. کف های روی برنج رو بردارید . در حین پخت مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. #شله زرد#نذری#شله زرد نذری#آموزش شله زرد#روش پخت شله زرد#طرز تهیه شله زرد#شله زرد نذری#شله زرد#طرز تهیه شله زرد مجلسی#شله زرد نذری ویژه محرم #آموزش پخت شله زرد#شله زرد#طرز تهیه شله زرد#درست کردن شله زرد خانگی
4 هفته پیش در تاریخ 1403/06/01 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر