طرز تهیه "ادویه هندی بهارات" ادویه خانگی ساده و خوش طعم

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
49 بار بازدید - 2 ماه پیش - ترکیبات لازم برای تهیه ادویه
ترکیبات لازم برای تهیه ادویه بهارات : دارچین ۴۰ گرم فلفل سیاه ۴۰ گرم هل سبز ۳۰ گرم میخک ۳۰ گرم تخم گشنیز ۱۰ گرم زیره سیاه ۴۰ گرم جوز هندی ۳۰ گرم پاپریکا ۳۰ گرم ادویه بهارات نوعی ادویه یا چاشنی است که از مخلوط چندین نوع ادویه آن هم با یک نسبت خاص بدست می آید. از ادویه بهارات در بسیاری از کشورهای خاورمیانه استفاده فراوان می شود. همچنین باید اشاره کنیم که ادویه بهارات در هند و حتی یونان نیز ادویه ای شناخته شده و پر کاربرد می باشد برای تهیه ادویه بهارات ساده ترین راه ترکیب فلفل سیاه، جوز هندی، فلفل قرمز، گشنیز، دارچین، میخک، زیره، نمک و هل است. یکی از دستورالعمل های معمولی و ساده برای تهیه ادویه بهارات در خانه ترکیب مواد اشاره شده به شرح زیر است: پنج قاشق غذاخوری پاپریکا ملایم، چهار قاشق غذاخوری فلفل سیاه ریز آسیاب شده، سه قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده، دو قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده، دو قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده، دو قاشق غذاخوری میخک زمینی ، یک قاشق غذاخوری هل آسیاب شده، یک قاشق غذاخوری بادیان، یک قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده پیش از ترکیب مواد ذکر شده باید ابتدا به دستورالعمل زیر دقت کرده و موارد گفته شده را حتماً انجام دهید. یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت متوسط ​​اجاق گاز بگذارید تا گرم شود سپس دانه های فلفل سیاه، زیره، گشنیز و همچنین گل سرخ، هل و میخک را درون ماهیتابه ریخته و برای مدت 4 دقیقه تفت دهید، توجه داشته باشید که در طول این مدت می بایست بی وقفه محتویات ماهیتابه را هم بزنید تا از ته گرفتن و یا سوختن آنها جلوگیری شود. پس از اینکه مخلوط ادویه ها به طور کامل تفت خوردند، بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس تمام مواد را در مخلوط کن، دستگاه آسیاب قهوه و یا آسیاب دستی ریخته و آنها را کاملاً پودر کنید. حال ادویه بهارات مرغوب شما به دست آمده است اما توجه داشته باشید که بهتر است در یک ظرف شیشه ای تمیز و در بسته و به دور از نور نگهداری شود. در رابطه با نگهداری از بهارات باید گفت اگر به درستی از آن نگهداری شود، قادر خواهد بود تا سه ماه با طعم تازه و خواص خود باقی بماند. اما بهترین و ایده‌آل ترین زمان برای مصرف از بهارات، از هنگام تهیه آن تا مدت 6 هفته است.
2 ماه پیش در تاریخ 1403/05/15 منتشر شده است.
49 بـار بازدید شده
... بیشتر