دستور پخت پلو تند مکزیکی ، آموزش آشپزی با ماهی صفت
10 بار بازدید -
3 هفته پیش
-
دستور پخت پلو تند مکزیکی
دستور پخت پلو تند مکزیکی ، آموزش آشپزی با ماهی صفت
https://www.instagram.com/azarmahisefat/
در حیرتم مهسا پلو تند مکزیکی دوست داره اما دمی باقالی دوست نداره
البته که میدونم بیشتر بخاطر سس کچاپشه. یادتونه یبار گفته بود نمیدونم مامانمو بیشتر دوست دارم یا سس کچاپو؟
من سالهاست به همین روش درست میکنم و قطعا که پلوتندمکزیکی اورجینال نیست و ایرانیزه شده. اگر شما روش دیگهای دارین خوشحال میشم بنویسین همه استفاده کنیم.
بایدها و نبایدها
باید فلفل سبز تند هم میداشت که من نداشتم ولی اگه شما دارین حتما دوتا ریز کنین تو مواد.
میتونین از فیله مرغ هم استفاده کنین که بسی خوشمزهتر میشه.
بعضیا ذرت هم میزنن که من نمیزنم.
حتما از سس کچاپ استفاده کنین نه ربگوجه فرنگی.
چون همه مواد پخته شده است نیازی نیست لای برنج دم کنین همینکه لابلای برنج دمکشیده مخلوط کنین کفایت میکنه.
گوشت یا مرغ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه رنگی از هر کدام نصف فلفل
سیر چهارحبه له شده
پیاز دو عدد متوسط
نخود فرنگی یک لیوان
نمک، فلفلسیاه، فلفل قرمز و پاپریکا از هر کدام ۱ ق م
سس تند به میزان دلخواه
سویا سس ۳ ق غ
روغن
3 هفته پیش
در تاریخ 1403/06/15 منتشر شده
است.
10
بـار بازدید شده