بهترین آلبالو پلو

فرشاد پز
فرشاد پز
15 بار بازدید - 3 ماه پیش - آلبالو پلو . زمان پخت
آلبالو پلو . زمان پخت این غذا حدودا ۳ ساعته این میزان مواد حدودا ۴ بشقاب آلبالو پلو میده . مواد اولیه: ️ برنج ۳ پیمانه گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم آلبالو ۴۰۰ گرم شکر ۲ ق.غ کره ۲۵ گرم پیاز ۱ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد زعفران پودر سیر تخم گشنیز زردچوبه فلفل سیاه . دستور تهیه: ️ ۱.آلبالو هارو شسته و هسته‌هاشون رو میگیریم ۲.با شکر میذاریم روی حرارت برای نیم ساعت تا بپزن و در حال پخت کف روی اون رو میگیریم ۳.گوشت چرخکرده رو با پیاز و ادویه‌ها ورز میدیم و قلقلی می کنیم و توی روغن سرخشون می کنیم ۴.برنج رو آبکش می کنیم و نصف برنج رو با زعفران مخلوط می کنیم و نصف برنج رو با شربتی که از پخت آلبالوها مونده ۵.روغن کف قابلمه میریزیم، زعفران اضافه می کنیم و سیب زمینی ها رو میچینیم و نمک بهشون میزنیم لایه اول برنج زعفرونی میریزیم روی اون آلبالوها و بعد گوشت های سرخ شده و در آخر برنج آلبالویی ۶.برنج رو برای ۵۰ دقیقه دم میذاریم . نکات تکمیلی: ۱.بهتره که از آلبالوی رسمی به جای آلبالوی پیوندی استفاده کنید ۲.کره اختیاری هست اگر خواستید استفاده کنید زمان پخت آلبالو اضافه کنید هم آلبالو رو براق میکنه و هم نمیذاره بهم بچسبن ۳.میتونید برنج رو سه قسمت کنید و برنج ساده هم داشته باشید ۴.برنج کمی دون آبکش بشه چون برنج با زعفران و آب آلبالو مخلوط میشه ممکنه خمیر بشه
3 ماه پیش در تاریخ 1403/04/22 منتشر شده است.
15 بـار بازدید شده
... بیشتر