فرآیند تهیه نان ترکیه ای با سس مخصوص و 600 گرم آرد

عصر ایران
عصر ایران
195 بار بازدید - 8 ساعت پیش - در این ویدئو یک آشپز
در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: 10 گرم مخمر، 200 گرم ماست، 200 میلی لیتر آب گرم، 45 میلی لیتر روغن نباتی، 8 گرم نمک، 600 گرم آرد و برای پر کردن: 350 گرم پنیر سفید یا پنیر کشک و همچنین برای سس: 2 عدد تخم مرغ، 200 گرم ماست، 45 میلی لیتر کره و 4 گرم نمک این نان را درست می کند.
8 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/12 منتشر شده است.
195 بـار بازدید شده
... بیشتر