طراحی دستگاه اندازه گیری مالون دی آلدئید در نمونه های بیولوژیکی و مواد غذایی

57 بار بازدید - 2 سال پیش - آزمایشگاه تحقیقاتی علوم محیط زیست
آزمایشگاه تحقیقاتی علوم محیط زیست دانشگاه زنجان دکتر عباسعلی زمانی عنوان مقاله مرتبط: Exploiting agarose gel modified with glucose-fructose syrup as a green sorbent in rotating-disk sorptive extraction technique for the determination of trace malondialdehyde in biological and food samples Armin Fashi, Mahdi Cheraghi, Hossein Ebadipur, Hasan Ebadipur, Abbasali Zamani, Hamid Badiee, Stig Pedersen-Bjergaard, Talanta 217 (2020) 121001 #دانشگاه_زنجان
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/20 منتشر شده است.
57 بـار بازدید شده
... بیشتر