اسپرسو ساز SEM-1211 ساپر

nobaharishop.com
nobaharishop.com
7.4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است
اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم میلادی در شهر میلان ابداع شد. نحوه تهیه این نوشیدنی عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش از میان دانه های آسیاب شده قهوه می باشد. اسپرسو پایه تهیه برخی از نوشیدنی های دیگر از جمله : کافه لاته، کاپوچینو، کافه ماکیاتو و کافه موکا می باشد. درصد کافئین موجود در اسپرسو تقریبا از تمام نوشیدنی های گرم دیگر بیشتر است به همین علت هم اکثرا در مقیاس کوچک سرو می شود. در این ویدیو ما قصد داریم اسپرسو ساز ساپر مدل 1211 را به شما عزیزان معرفی کنیم ،از جمله امکانات این اسپرسوساز :دارا بودن قابلیت تولید کف شیر،قابلیت استفاده از پودر قهوه،قابلیت برنامه‌ریزی وزن این محصول 3 کیلوگرم در ابعاد 320x270x350 میلی متر است.
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/18 منتشر شده است.
7,472 بـار بازدید شده
... بیشتر