نان سیمیت ترکیه ، مان معروف ترکیه

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
4.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد: 1.5 لیوان شیر گرم
مواد: 1.5 لیوان شیر گرم (150 میلی لیتر) 1.5 لیوان آب گرم (150 میلی لیتر) 1 لیوان روغن (100 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری کره نرم 1 عدد تخم مرغ 21 گرم مخمر تازه 1.5 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک حدود 5 فنجان آرد (حدود 600 گرم) برای موارد فوق: نصف لیوان شیره انگور (70 میلی لیتر) 1 لیوان آب (100 میلی لیتر) کنجد کبابی آماده سازی: مواد به جز کره را در یک کاسه عمیق با هم مخلوط کرده و با اضافه کردن آرد کم کم و به صورت کنترل شده شروع به ورز دادن کنید. وقتی خمیر شروع به جمع شدن کرد، کره را اضافه کنید و خمیر نرمی از لاله گوش به دست آورید که به دست نچسبد. اجازه دهید به مدت 40 دقیقه با پوشش استراحت کند. خمیر استراحت شده را به 14-15 قسمت تقسیم کنید. آن ها را آماده کنید تا بیضی شوند (فیلم) ابتدا با ملاس در آب و سپس کنجد تفت داده شده آغشته کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید. بگذارید 20 دقیقه دیگر به همین صورت بماند. با کمک چاقو روی نان ها خراش ایجاد کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه، حدود 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. مواد مورد نظرتان را بین آنها قرار دهید و سرو کنید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/21 منتشر شده است.
4,277 بـار بازدید شده
... بیشتر