آموزش کیک یخچالی خوشمزه و ساده

لرنیو
لرنیو
232 بار بازدید - 9 ماه پیش - مواد مورد نیاز: 100 گرم
مواد مورد نیاز: 100 گرم بیسکویت انگشتی. 180 گرم بیسکویت. شیر 250 میلی لیتر. شکل 20*17 سانتی متر. 2 عدد تخم مرغ. 120 گرم شکر. 1 قاشق غذاخوری اسانس وانیل. 70 گرم آرد ذرت. 1 لیتر شیر. روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری شود. با بادام زمینی تزئین می کنیم.
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/17 منتشر شده است.
232 بـار بازدید شده
... بیشتر