آموزش کیک یخچالی خوشمزه و ساده
232 بار بازدید -
9 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
100 گرم
مواد مورد نیاز:
100 گرم بیسکویت انگشتی.
180 گرم بیسکویت.
شیر 250 میلی لیتر.
شکل 20*17 سانتی متر.
2 عدد تخم مرغ.
120 گرم شکر.
1 قاشق غذاخوری اسانس وانیل.
70 گرم آرد ذرت.
1 لیتر شیر.
روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری شود.
با بادام زمینی تزئین می کنیم.
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/10/17 منتشر شده
است.
232
بـار بازدید شده