طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

کانال آشپزی لاله و مریم
کانال آشپزی لاله و مریم
29.6 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم: گوشت چرخ شده
مواد لازم: گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد قارچ ۳۰۰ گرم سوسیس کوکتل ۲ عدد(به دلخواه،میشه حذف بشه) خمیر یوفکا روغن به میزان لازم آرد ۱ قاشق غذاخوری آب ۴ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه به میزان دلخواه زرده تخم مرغ +یک قاشق شیر برای رومال بورک کنجد دلخواه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری پنیر پیتزا به میزان دلخواه
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/06 منتشر شده است.
29,697 بـار بازدید شده
... بیشتر