ترشی خام که خودم عاشقش هستم

آشپزی آسان
آشپزی آسان
702 بار بازدید - 9 ماه پیش - من دوست دارم در کنار
من دوست دارم در کنار غذاهایی مانند پاستا همیشه از یک ماده ترش مزه و تخمیر شده استفاده کنم. ترشی که امروز به شما آموزش می دهم دقیقا همان ترشی است که من در کنار انواع غذاها می گذارم و از خوردنشان لذت می برم حتما ترشی را به روش من درست کنید و نظرتان را راجب طعم آن بهم بگویید طرز تهیه ترشی بادمجان خام به روش من: بادمجان: 500 گرم 00:07 فلفل تند 00:45 هویج: 1 عدد 01:13 گوجه خام: 200 گرم 01:35 سیر: 6 حبه 02:10 نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری 02:54 نمک: 1 قاشق غذاخوری 02:57 گلپر 03:00 سیاه دانه و تخم گشنیز 03:16 آب: 2 پیمانه 03:32 سرکه: 1 پیمانه 03:36
9 ماه پیش در تاریخ 1402/09/04 منتشر شده است.
702 بـار بازدید شده
... بیشتر