کف روی رب گوجه رو بالاخره بگیریم یا نه؟

رب خانگی بابا محمد
رب خانگی بابا محمد
25.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - تا قبل از جوش اومدن
تا قبل از جوش اومدن آب گوجه، کف زیادی روی اون جمع میشه حالا یه سریها تکلیف کارشون رو نمیدونن. میمونن این کف رو بگیرن؟ نگیرن؟ چکار کنن بالاخره؟ و اما توصیه من: کف رو نگیرید چون به تجربه نشون داده شده که گرفتن کف رب گوجه، رنگ دهی رب رو کم میکنه از طرفی آب انار نیست که بگیم ممکنه پوسته تلخ قاطیش شده باشه، و طعم و مزه رب رو خراب کنه --- اونقدر کامل توضیح دادم که دیگه سوالی نمونده بخواین بپرسین و احیانا زحمت کامنت گذاشتن داشته باشید اگه اینطوره لایک که میتونید کنید تا بدونم. -- راستی ما پخت روزانه رب داریم اگر هم سفارش دادید و رب اون روز رو تموم کرده بودیم، میذاریم پخت روز بعد رو براتون ارسال میکنیم. کارگاه رب بابا محمد مثل یه ویترین در معرض دید مخاطبان قرار گرفته چون اونا این حق رو دارن تا بدونن ربی که قراره مصرف کنن کجا و به چه شکل پخته میشه سفارش خرید دارید تشریف بیارید دایرکت اینستاگرام https://www.instagram.com/baba.mhmd/ شماره تماس مستقیم من: 09913169510
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/16 منتشر شده است.
25,610 بـار بازدید شده
... بیشتر