طرز تهیه مربای سیب خونگی

مزه_طبیعت
مزه_طبیعت
11.8 هزار بار بازدید - پارسال - برای مواد لازم مربای سیب
برای مواد لازم مربای سیب من از تعدادی سیبی که داشتم استفاده کردم . اما مواد لازم برای مربای سیب: سیب ۱ کیلوگرم شکر ۱ کیلو گرم زعفران دم کرده ۱قاشق غذا خوری گلاب ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو ترش ۲قاشق وانیل به دلخواه نصف قاشق چای خوری نکته۱: شکر را با سیب وبه قاشق آب لیمو ترش چند ساعت در یخچال بذارید بمونه که آب بندازه نکته ۲: برای قرمز شدن رنگ مربای سیب بعد نیم ساعت از پخت مربا، زیر قابلمه شعله پخش کن قرار میدیم ‌حرارت زیر قابلمه رو روی کمترین درجه قرار میدیم،و یک دم کنی رو در قابلمه میذاریم اجازه میدیم به مدت یک‌ تا دو ساعت تغییر رنگ بده. در صورتی که شده مربا غلیظ شد اما هنوز قرمز نشده بود یک استکان آب جوش به مربا اضافه می‌کنیم ‌مجددا درب قابلمه رو میذاریم تا مربا دم بکشد ‌تغییر رنگ بده
پارسال در تاریخ 1402/06/23 منتشر شده است.
11,884 بـار بازدید شده
... بیشتر