آموزش فطیر نرم و مغزدار خونگی با سولاردام یا فر

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
8.4 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - فطیر یه نوع نون محلی
فطیر یه نوع نون محلی هستش که تو هر شهری و جاهای مختلف کشورمون به روشهای مختلف یا حتی شکل های مختلفی درست میشه شما از کدوم شهر هستین و اسم نون محلیتون چیه؟؟تو کامنت ها برام بنویسید برای ۵عدد فطیر @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa به اینها نیاز داریم عمل آوردن خمیرمایه: نصف لیوان آب گرم + نصف ق غ خمیر مایه +یک ق غ شکر برای خمیر : آرد نان (فانتزی یا هر نان دیگری) ۴لیوان (دسته دار فرانسوی) شکر یک لیوان روغن مایع دو سوم لیوان نمک نصف ق چ زردچوبه نصف ق چ زنجبیل یک ق چ شیر ولرم یک لیوان برای رومال : زرده تخم مرغ یک عدد شیر ۲ ق غ زعفران دم شده غلیظ یک ق غ برای مواد میانی : یک لیوان ارد یک لیوان روغن مایع زردچوبه یک ق چ شکر (به دلخواه) ۲-۳ق غ 1️ابتدا اب گرم و خمیر مایه و شکر رو مخلوط کرده یک ربع کنار میزاریم تا خمیر مایع عمل بیاد و کف کنه 2️ارد رو الک کرده به همراه شکر ،روغن مایع،شیر و ادویه ها و خمیر مایه عمل اومده با هم مخلوط میکنیم تا خمیر اماده بشه 3️خمیر رو روی سطح کار آرد پاشی شده ۳-۴دقیقه ورز دهید و بعد در کاسه چرب شده به مدت یکساعت استراحت دهید 4️بعد از استراحت پف خمیر رو گرفته و به پنج قسمت تقسیم کنید و از مواد میانی درونش بریزید وخمیر رو جمع کنید و روی اون طرح بندازید و با سیخ چوبی چندحفره ایجاد کنید و مجدد یک ربع استراحت دهید 5️ از مواد رومال روی خمیر زده و با کنجد یا سیاه دانه تزیین کنید و بپزید @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰درجه پیش گرمایش کنید و با همان دما قالب رو روی سه پایه بزارید و زمان پخت ۲۰-۲۵دقیقه رو تنظیم کنید برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه زمان پخت بدین
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/01 منتشر شده است.
8,436 بـار بازدید شده
... بیشتر