آموزش اسپرسو con panna کافه مستر
441 بار بازدید -
4 سال پیش
-
همراهان گرامی سلام وقتتون بخیر
همراهان گرامی سلام وقتتون بخیر
.
اسپرسو کن پانا (Espresso Con Panna) یکی دیگه از نوشیدنیهای بر پایه قهوهس که ریشه ایتالیایی داره. Con یعنی به همراهِ و panna یعنی خامه. اسپرسو کن پانا میشه اسپرسو به همراه خامه
.
برای تهیه این نوشیدنی: یک یا دو شات اسپرسو گرفته، و روی #اسپرسو خامه زده شده (Whipped Cream) میریزیم
.
#خامه_زده_شده یا Whipped cream چیه؟
برای تهیه و تزیین نوشیدنیهای قهوه از خامه زده شده استفاده میشه. نوشیدنیهایی مثل: موکا، آیریش کافی، اسپرسو کن پانا و ... خامه زده شده خامهایه که هوا داخلش نفوذ کرده، پف کرده و یکدسته
.
چه جوری خامه زده شده درست کنیم؟
در اصل برای درست کردن خامه زده شده از وسیلهای بنام "گل خامه زن" استفاده میشه که خوب یکم قیمتش بالاس و بیشتر برای استفاده توی کافه مناسبه. خامه زده شده رو میشه توی خونه با همزن درست کرد.
فقط کافیه خامه (خامه قنادی یا خامه صبحونه) رو با یه مقدار شکر یا پودر قند، پودر وانیل و یه مقدار پودر خامه یا شیر خشک هم بزنیم تا کاملا پف کنه و یکدست بشه. میشه بهش شکلات هم اضافه کرد و خامه شکلاتی تهیه کرد.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/09/23 منتشر شده
است.
441
بـار بازدید شده