آموزش مرغ لونگی (شکم پر گیلانی)با سرخ کن بدون قطره ای روغن

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
8 هزار بار بازدید - 10 ماه پیش - #مرغ_لونگی_با_سرخ_کن_بدون_روغن #مرغ_شکم_پر_گیلانی_بدون_قطره_ای_روغن مواد لازم: مرغ
#مرغ_لونگی_با_سرخ_کن_بدون_روغن #مرغ_شکم_پر_گیلانی_بدون_قطره_ای_روغن مواد لازم: مرغ کامل با پوست ۱ عدد زعفران به میزان دلخواه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم پیاز ۱ عدد گردو ۸ عدد رب ازگیل ۱ ق غ رب آلوچه ۱ ق غ (بجای رب ازگیل و رب آلوچه میتونید،رب انار جایگزین کنید) روغن کمی برای تفت دادن زرشک ۲ ق غ طرز تهیه: به مرغ ،زعفران بزنید و به همه جای مرغ ،بمالید تا رنگ بگیره و بوی زهم مرغ را بگیرد. نمک ،فلفل و زردچوبه بزنید و به همه جای مرغ ،مالش بدید تا مزه دار بشه. به مدت ۳ ساعت داخل یخچال استراحت بدید. برای مواد میانی شکم مرغ،داخل تابه ،کمی روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را رنده کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه. گردو را آسیاب کنید و با پیاز تفت بدید تا بوی خامی گردو گرفته بشه. رب ازگیل و رب آلوچه بریزید و بهم بزنید.اگر نداشتید فقط ۲ ق غ رب انار بریزید.نمک و ادویه ها را بزنید.سپس زرشک بریزید و کمی تفت بدید و بعد گاز را خاموش کنید. از مواد میانی،داخل شکم مرغ بریزید.با نخ، شکم مرغ را بدوزید تا مواد میانی بیرون نریزد.پاهای مرغ را با نخ ببندید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.بال های مرغ را با خلال دندان فیکس کنید. من داخل سرخ کن بدون روغن،پختم. با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱ ساعت پختم. اگر مرغ کوچک بود،زمان را کمتر کنید. اگر داخل فر میپزید،زیر مرغ ،پیازهای حلقه شده بچینید.روی مرغ را با فویل بپوشانید. با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت و نیم بپزید. سپس فویل را بردارید و گریل (المنت بالایی )را به مدت نیم ساعت روشن کنید تا مرغ طلائی شود. اگر داخل قابلمه میپزید .سه قاشق از مواد میانی را بردارید و با ۱ لیوان آب مخلوط کنید تا سس درست شود.سس را داخل قابلمه بریزید. مرغ را اول داخل تابه سرخ کنید تا همه طرف مرغ طلائی شود.سپس داخل قابلمه ای که سس ریختید ،بزارید.در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017
10 ماه پیش در تاریخ 1402/06/24 منتشر شده است.
8,062 بـار بازدید شده
... بیشتر