آموزش تهیه کباب ترکی مرغ خانم کامیار
4.3 هزار بار بازدید -
5 سال پیش
-
روش تهيه:
سينه هاي مرغ
روش تهيه:
سينه هاي مرغ را از وسط برش دهيد و در مخلوط سير له شده و سس ورچستر و سس خردل و فلفل و عصاره و روغن به مدت ۱ ساعت قرار دهيد.
يك عدد پياز را از وسط به دو نيم برش دهيد در وسط سيني فر قرار دهيد يك سيخ چوبي در ان قرار دهيد و مرغ ها را از سيخ چوبي رد كنيد و در انتها نيمه ي باقي مانده پياز را روي مرغ ها قرار دهيد. داخل سيني را با پياز و فلفل برش داده شده پر كنيد. روی مرغ را با كاغذ فويل بپوشانيد و به مدت ١:٣٠ دقيقه در طبقه وسط فر با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار دهيد
5 سال پیش
در تاریخ 1398/02/14 منتشر شده
است.
4,311
بـار بازدید شده