Nan barbari khanegi - nan barbari - نان بربری خانگی

آرین اول
آرین اول
1.5 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - Nan barbari khanegi - nan
Nan barbari khanegi - nan barbari - نان بربری خانگی ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ نان بربری نوعی نان است که پخت آن در ایران مرسوم است و به هر دو شیوهٔ سنتی و صنعتی تولید می شود. نام این نان برگرفته از نام ایل بربر است که در مرز بین ایران و افغانستان زندگی می کردند. در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می شود. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
7 سال پیش در تاریخ 1396/11/02 منتشر شده است.
1,516 بـار بازدید شده
... بیشتر