وای نگم برات از طعم بی نظیر این کشک بادمجان

آشپزی با فهیمه
آشپزی با فهیمه
291 بار بازدید - 6 ماه پیش - وای نگم از طعم این
وای نگم از طعم این کشک بادمجان خوش مزه و مجلسی فقط این از نوع رژیمی نیست ولی اگر یه روزی رژیم و شکستی حتما به این روش درستش کن عاشقش می شی نمی دونم شما هم مثل من هستین یا نه یه روزایی از خوردن غذاهای گوشتی خسته می شم دوست دارم یه غذای سنتی درست کنم مخصوصا همین نرگسی لذیذ و خوش مزه حتما این روش پخت نرگسی مجلسی و امتحانش کنید سلام فهیمه هستم اگر مثل من عاشق تنوع غذایی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم ودنبال کنی و تو این مسیر خوش مزه کنارم باشی و از تجربیات هم استفاده کنیم بریم سراغ آموزش مواد لازم: بادمجان: ۲ کیلو پیاز:۴عدد کشک: به اندازه دلخواه سیر: ۱ بوته زردچوبه:۳ قاشق چایخوری نعناع خشک: ۱/۲ پیمانه گردو: ۱۰۰ گرم آب: ۱/۲ لیوان روغن مخصوص سرخ کردن طرز تهیه: کشک و از ۲۴ ساعت قبل با مقداری آب خیس کردم بعد سابیدم بادمجان ها رو و پوست گرفتم و یک ساعت داخل آب نمک گذاشتم بعداز یک ساعت شستم و خشکشون کردم و داخل روغن سرخ کردم اگر خواستین رژیمی باشه می تونید از بادمجان کبابی استفاده کنید پیاز و به دو‌شکل خلال و نگینی خرد کردم پیاز خلالی و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کردم سیر و به دو‌شکل خلال و پوره خرد کردم سیر خلالی و با مقداری روغن سرخ کردم نعناع خشک و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کردم گردو رو خرد کردم پیاز و داخل ظرف ریختم و بعداز طلایی شدن سیر رو اضافه کردم بو و عطر سیر که آزاد شد زردچوبه رو اضافه کردم بعداز سرخ شدن زردچوبه نعناع و اضافه کردم یک مقدار حرارت دادم تا کل مواد سرخ بشن بعد بادمجان ها رو به همراه مقداری آب، نمک، فلفل سیاه داخل ظرف ریختم بعداز نیم پز شدن کشک و گردو رو اضافه کردم بعداز پخت کامل با هر وسیله ای که دارین کشک بادمجان و بکوبید ممنون که نا آخر آموزش کنارم بودی و پست و با لایک و‌کامنت زیبات حمایت کردی ️
6 ماه پیش در تاریخ 1402/11/12 منتشر شده است.
291 بـار بازدید شده
... بیشتر