دوپیازه میگو و نکات خوشمزگی

Jomartco
31 بار بازدید - 2 سال پیش - یک غذای خوشمزه و مقوی
یک غذای خوشمزه و مقوی در ده دقیقه میگو را با کمی زردچوبه نمک و آرد مخلوط کرده و در روغن داغ سرخ می می کنیم ، ( هر طرف میگو فقط دو دقیقه سرخ شود) در تابه ای دیگر سس پیاز(پیازداغ به همراه پودر سیر،پاپریکا،پولبیبر،پودر آویشن،پودر پیاز، پودر پونه،پودر شنبلیله به همراه کمی رب گوجه)آماده می کنیم. حالا سس را با میگو مخلوط و حداکثر دو دقیقه با هم تفت می دهیم. نکات:میزان پیاز دو برابر میگو می باشد. ادویه ها باعث خوشمزگی این غذا می شود. میگو را در مخلوط آب و یخ،یخ زدایی نمایید تا تازگی آن حفظ شود. میگو را زیاد
2 سال پیش در تاریخ 1400/10/21 منتشر شده است.
31 بـار بازدید شده
... بیشتر