گوشت درای ایج | Dry-Aged Meat

رستوران قصاب
رستوران قصاب
244 بار بازدید - 3 سال پیش - گوشت های درایج شده(Dry Aged)
گوشت های درایج شده(Dry Aged) گوشت هایی ترجیحاً از گاو و گوساله ها هستند که: - در فضایی با رطوبت 80-86 درصد - در دمای 4 درجه سانتی گراد - به مدت 21 الی 28 روز نگه داری می گردند در این پروسه سفتی گوشت، به دلیل تبدیل پروتین به آمینو اسدها از بین رفته و گوشتی نرم و لذیذ به وجود می آید. داشتن چربی به میزان لازم و ذبح با تکنیک درست از مواردی است که در لذیذ بودن گوشت بسیار تاثیر گذار خواهد بود. در پروسه گوشت درای ایج آب موجود در گوشت از بین می رود به همین دلیل از وزن گوشت کاسته می شود همچنین با تمیز کردن قسمتهای خشک شده و کپک زده از اطراف گوشت تقریبا میزان ضایعات این گوشت به بالای 35 درصد می رسد و به این دلیل هزینه بالایی برای بدست اوردن این گوشت باید پرداخت نمود . به همین دلیل گوشت درای ایج در قصابی ها و رستورانها و استیک هاوس های لوکس با قیمت بالایی عرضه می گردد. __________ فروشگاه گوشت قصاب فرشته، ساختمان ام اچ هاوس، پلاک ۱۰۴ رزرو و ارسال ۰۲۱۲۳۳۳۱۱۱۱ __________
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/27 منتشر شده است.
244 بـار بازدید شده
... بیشتر