خطرناکترین روغن برای بدن
3.6 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
#دکترکرمانی #رژیم_غذایی #کاهش_وزن #چاقی
تا
#دکترکرمانی #رژیم_غذایی #کاهش_وزن #چاقی
تا حالا شده به این فکر کنید چیبس و خوراکیهای سرخ کردنی مثل اون چطوری انقدر موندگاری بالا
دارن؟ چطوره که این همه مدت توی مغازهها میمونن اما نه بویی میگیرن نه چیزی! دلیلش سرخ کردن این خوراکیها با روغن جامده. حالا میپرسید مگه چه عیبی داره که با روغن جامد سرخشون میکنن؟ برای پیدا کردن جواب این سوال ویدئو امروز دکتر کرمانی رو ببینید.
https://kermany.com مجموعه به اندام دکتر کرمانی
3 سال پیش
در تاریخ 1400/02/27 منتشر شده
است.
3,603
بـار بازدید شده